Bookmaker: Zet in op een doelpuntenfestijn in De Kuip

Bookmaker: Zet in op een doelpuntenfestijn in De Kuip

Feyenoord neemt het vanavond in De Kuip op tegen FC Volendam. Het duel gaat tussen de koploper en nummer veertien van de Eredivisie. De Rotterdammers zijn volgens de bookmaker de overduidelijke favoriet.

FC Volendam wist dit seizoen nog maar zes wedstrijden te winnen en daarom is een overwinning in De Kuip ook niet realistisch. Bij winst op een overwinning voor de Volendammers kan je 21 keer je inzet ontvangen. Een gelijkspel zorgt voor een quotering van 10 keer je inzet. Voorspel jij een overwinning van Feyenoord? Dan ontvang je 1.12 keer je inzet.

Betcity ziet Santiago Gimenez en Danilo Pereira als favoriet op een doelpunt voor Feyenoord. De Mexicaan heeft een quotering van slechts 1.62 keer je inzet, terwijl Danilo zorgt voor 1.85 keer je inzet. De vorige edities van Feyenoord tegen Volendam in De Kuip waren een garantie voor veel doelpunten. Voorspel je op een doelpuntenfestijn vanavond tegen FC Volendam? Meer dan 4.5 doelpunten levert 2.63 keer je inzet op.

Oussama Idrissi was dit seizoen in de Eredivisie vier keer succesvol met een assist voor Feyenoord. Met drie assists in de laatste vijf wedstrijden komt hij steeds beter in vorm op de linkerflank. Een assist van de Marokkaan tegen Volendam levert 2.75 keer je inzet op. Voorspel je op een assist van Gimenez? Dat levert 6 keer je inzet op.

Klik hier om te profiteren

Overige quoteringen
- Feyenoord scoort meer dan 3,5 keer (2.25x)
- Meer dan 13.5 schoten op doel (13.5x)
- Kökcü scoort (3.75x)

50 keer je inzet voor nieuwe spelers
Ben jij nog geen lid? Meld je dan direct aan. Voor de wedstrijd van Feyenoord deze zondag is een speciale actie. Het is mogelijk om één euro in te zetten op een overwinning van de Rotterdammers. Wanneer dat ook daadwerkelijk gebeurt ontvang je 50 euro.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+