Bookmaker: Hoge quotering voor overwinning Feyenoord

Bookmaker: Hoge quotering voor overwinning Feyenoord

Zondagmiddag staat voor Feyenoord een cruciale wedstrijd op het programma. De Rotterdammers nemen het in Amsterdam op tegen Ajax. Feyenoord treedt sinds lange tijd als koploper aan in de hoofdstad voor De Klassieker. De ploeg van trainer Arne Slot begint volgens de bookmakers echter niet als favoriet.

Ajax heeft het sinds de trainerswissel op de rit gekregen. De afgelopen zeven wedstrijden in de Eredivisie werden allemaal gewonnen, waarbij het wel tegen de lager genoteerde teams speelde. Bij een overwinning voor de Amsterdammers kan je 1.73 keer je inzet ontvangen. Een gelijkspel zorgt voor een quotering van 4.25 keer je inzet. Voorspel jij een overwinning van Feyenoord? Dan ontvang je 4.50 keer je inzet.

BetCity ziet Santiago Gimenez en Danilo Pereira als favoriet op een doelpunt voor Feyenoord. De Mexicaan heeft een quotering van 3 keer je inzet, terwijl Danilo zorgt voor 3.75 keer je inzet. Vorig jaar vielen er in de Arena, pijnlijk genoeg, vijf doelpunten. Voorspel je op een doelpuntenfestijn morgenmiddag tegen Ajax? Meer dan 3.5 doelpunten levert 2.38 keer je inzet op.

In de wedstrijd van afgelopen donderdag tegen Shakhtar waren de Rotterdammers een ware doelpuntenmachine. Voorspel jij voor zondag weer een succesvolle dag voor onze buitenspelers? Een assist van Alireza Jahanbakhsh levert 5 keer je inzet op. Voorspel je op een assist van Orkun Kökcü? Dat levert 7 keer je inzet op.

Klik hier om te profiteren

Overige quoteringen
- Feyenoord scoort meer dan 3,5 keer (5.80x)
- Meer dan 4.5 schoten op doel voor Feyenoord (2.45x)
- Kökcü scoort (6x)

100 keer je inzet voor nieuwe spelers
Ben jij nog geen lid? Meld je dan direct aan. Voor de wedstrijd van Feyenoord deze zondag is een speciale actie. Het is mogelijk om één euro in te zetten op een overwinning van de Rotterdammers. Wanneer dat ook daadwerkelijk gebeurt ontvang je 100 euro.