Bookmaker: Hoge quotering voor openingsdoelpunt Jahanbakhsh

Bookmaker: Hoge quotering voor openingsdoelpunt Jahanbakhsh

Advertorial - Feyenoord neemt het dit weekend op tegen Fortuna Sittard. De Rotterdammers spelen zondagmiddag om 12:15 een lastige uitwedstrijd in Sittard. De ploeg van trainer Arne Slot is volgens bookmaker BetCity de grote favoriet om de drie punten mee naar huis te nemen.

Feyenoord speelde dit seizoen elf uitwedstrijden in de Eredivisie, verloor er daarvan slechts een en speelde drie keer gelijk. De Rotterdammers liepen in de uitwedstrijd tegen PSV tegen een 3-4 nederlaag aan. Voor de stadionclub is dat nog altijd het enige verloren duel in de competitie.

Fortuna Sittard presteert dit seizoen matig in eigen huis. De huidige nummer elf van de Eredivisie speelde thuis elf competitieduels en pakte daarin twaalf punten. Drie keer werd er gewonnen, drie keer gelijkgespeeld en vijf keer werd er verloren. De quoteringen zijn mede hierdoor dik in het voordeel van Feyenoord.

Wanneer jij inzet op een overwinning van Fortuna Sittard. Dan levert dat je 7.00 keer je inzet op. Bij een gelijkspel tussen Fortuna en Feyenoord is de quotering 4.90 keer je inzet. Wanneer je verwacht dat de Rotterdammers het duel winnend afsluiten en koploper blijven ontvang je 1.46 keer je inzet.

Burak Yılmaz is bij Fortuna Sittard de gevaarlijkste man. De 37-jarige spits wist in 21 wedstrijden 9 keer te scoren. Wanneer jij verwacht dat de Turk het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt, dan levert dat je 10.50 keer je inzet op. Bij Feyenoord zijn Santiago Gimenez en Alireza Jahanbakhsh interessant om in de gaten te houden. Een openingsdoelpunt van de Mexicaan levert je 4.00 keer je inzet op en bij de Iraniër is de quotering 7.00 keer je inzet.

Orkun Kökcü
De aanvoerder van Feyenoord moest afgelopen weekend toekijken door een schorsing. Kökcü zag vanaf de tribune de Rotterdammers moeizaam beginnen tegen AZ, maar mede dankzij de vechtlust in het team werd de wedstrijd in De Kuip winnend afgesloten. Verwacht jij dat Kökcü gas gaat geven tegen Fortuna Sittard en het net weet te vinden? Dan levert je dat 4.30 keer je inzet op.

Actie voor spelers die zich aanmelden via FR12
Wanneer jij je aanmeldt via FR12.nl ontvang je niet alleen een welkomstbonus van vijftig euro, ook is het mogelijk om één euro in te zetten op een overwinning van Feyenoord. Mocht je de uitslag goed hebben, dan ontvang je 50 keer je inzet. De actie is via onderstaande link beschikbaar en verloopt vlak voor de wedstrijd. Wees er dus snel bij.

Klik hier om je aan te melden

Overige quoteringen

  • Igor Paixão scoort (3.50x)
  • Gernot Trauner scoort (61.00x)
  • Feyenoord en Fortuna spelen doelpuntloos gelijkspel (17.00x)
  • Orkun Kökcü schiet meer dan 1.5 op doel (1.50x)
  • David Hancko scoort twee keer (81.00x)
  • Santiago Gimenez maakt een hattrick (19.00x)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+