Bookmaker: Gimenez wederom trefzeker voor Feyenoord?

Bookmaker: Gimenez wederom trefzeker voor Feyenoord?

Feyenoord neemt het in het bekertoernooi op tegen sc Heerenveen. De Rotterdammers trappen woensdagavond af om 20:00 uur in Friesland. De ploeg van trainer Arne Slot is volgens BetCity de favoriet om de volgende ronde te bereiken. Mede door de blessures en de recente vorm van de Friezen zijn de quoteringen in het voordeel van Feyenoord.

In totaal troffen Feyenoord en sc Heerenveen elkaar tien keer in het bekertoernooi. De Rotterdammers wonnen vijf duels en werden vijf keer uitgeschakeld. Van de tien keer werd er acht keer gespeeld in Friesland en twee keer in De Kuip. Verwacht jij dat de formatie van Arne Slot weet door te bekeren? Dan levert dat je 1.64 keer je inzet op. Voor een gelijkspel is de quotering 4.1 keer je inzet en een zege van sc Heerenveen levert je 4.7 keer je inzet op.

Santiago Gimenez is voorlopig de eerste spits van Feyenoord. De Mexicaan heeft de concurrentiestrijd met Danilo gewonnen. De kans is dus groot dat Gimenez ook gaat starten in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Verwacht jij dat de 21-jarige spits de score gaat openen? Dan levert dat je 5.10 keer je inzet op. Wanneer je inzet op een doelpunt van de nummer negen dan levert dat 2.20 keer je inzet op. De quotering bij een doelpunt van Lutsharel Geertruida is 8.50.

Overige quoteringen
- Gimenez scoort twee keer binnen negentig minuten (9.00x)
- Sydney van Hooijdonk is trefzeker (8.00x)
- Danilo en Gimenez scoren (5.30x)
- Dilrosun scoort twee keer (12.00x)
- Feyenoord wint en houdt de nul (3.10x)

50 keer je inzet voor nieuwe spelers
Ben jij nog geen lid? Meld je dan direct aan. Voor de wedstrijd van woensdag van Feyenoord is een speciale actie. Het is mogelijk om één euro in te zetten op een overwinning van de Rotterdammers. Wanneer dat ook daadwerkelijk gebeurt ontvang je 50 euro. Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+