Bookmaker: Gimenez favoriet voor doelpunten in Emmen

Bookmaker: Gimenez favoriet voor doelpunten in Emmen

Zondagmiddag reist Feyenoord als kampioen af naar Emmen. De Rotterdammers nemen het op de Oude Meerdijk op tegen de ploeg van Mark Diemers. Het elftal van Arne Slot is volgens de bookmaker de overduidelijke favoriet op de overwinning.

FC Emmen speelt de resterende wedstrijden van de competitie om de play offs van degradatie te ontlopen. De Emmenaren hebben de laatste twee duels tegen AZ (5-1) en FC Twente (0-3) verloren. Als je inzet op een overwinning van FC Emmen krijg je 6.40 keer je inzet. Voor een gelijkspel staat een quotering van 5.20 keer je inzet. Voorspel je een overwinning van Feyenoord? Dan ontvang je 1.45 keer je inzet.

Volgens de bookmaker is Gimenez de favoriet aan de kant van Feyenoord als het gaat om doelpunten. Een doelpunt van de Mexicaan levert 1.98 keer je inzet op. Als je voorspelt dat Orkun Kökcü trefzeker is ontvang je 3.75 keer je inzet.

Klik hier om te profiteren

Overige quoteringen
- Gimenez schiet meer dan 1.5 keer op doel (2.40x)
- Szymański scoort (3.55x)
- Paixão geeft een assist (4.00x)

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties