Bookmaker: 6 keer je inzet voor assist Kökcü

Bookmaker: 6 keer je inzet voor assist Kökcü

Feyenoord neemt het zaterdagavond op tegen FC Groningen in De Kuip. Het is een duel tussen de koploper van de Eredivisie en de nummer zeventien. De ploeg van trainer Arne Slot is volgens de bookmakers torenhoog favoriet.

FC Groningen verloor de laatste vijf uitwedstrijden en maakt volgens de quoteringen ook geen kans in De Kuip. Voor een overwinning van de Trots van het Noorden ontvang je dertien keer je inzet. Bij een gelijkspel is de quotering 7 keer je inzet. Verwacht jij een overwinning van Feyenoord? Dan levert dat je 1.18 keer je inzet op.

Betcity gaat er ook vanuit dat Santiago Gimenez weer gaat scoren voor Feyenoord. De Mexicaan heeft een quotering van slechts 1.77 keer je inzet. Verwacht jij dat de spits het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt, dan is de quotering 3.55 keer je inzet. Zet je in op een hattrick van Gimenez dan is de quotering daarvoor 12.50 keer je inzet.

Orkun Kökcü was dit seizoen acht keer trefzeker in de Eredivisie voor Feyenoord en was één keer de aangever. Verwacht jij dat de aanvoerder van Feyenoord tegen FC Groningen een assist gaat afleveren? Dan levert dat je 6.00 keer je inzet op. Alireza Jahanbakhsh is goed voor een quotering van 2.75 keer je inzet. De buitenspeler is dit seizoen al goed voor vier assists in totaal.

Klik hier om te profiteren

Overige quoteringen
- Gimenez scoort in beide helften (5.50x)
- Kökcü schiet meer dan 2,5 keer op doel. (6.75x)
- Geertruida scoort (12.00x)
- Feyenoord kampioen (1.75x)

50 keer je inzet voor nieuwe spelers
Ben jij nog geen lid? Meld je dan direct aan. Voor de wedstrijd van woensdag van Feyenoord is een speciale actie. Het is mogelijk om één euro in te zetten op een overwinning van de Rotterdammers. Wanneer dat ook daadwerkelijk gebeurt ontvang je 50 euro.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+