Bookmaker: 50 keer je inzet voor winst van Feyenoord

Bookmaker: 50 keer je inzet voor winst van Feyenoord

Feyenoord hervat morgen de competitie met een uitwedstrijd tegen NEC. De Rotterdammers trappen om 14:30 uur af in Nijmegen. De ploeg van trainer Arne Slot is volgens de diverse bookmakers de grote favoriet voor de drie punten.

Voor een overwinning van Feyenoord ontvang je namelijk 1.56 keer je inzet. Wanneer je inzet op een gelijkspel van de stadionclub staat daar een quotering van 4.20 tegenover. Verwacht jij dat Feyenoord, net als in Eindhoven, verliest? Dan levert je dat 5.40 keer je inzet op.

Deze speelronde worden Sebastian Szymański en Danilo er bij Feyenoord uitgelicht. Wanneer Feyenoord wint, de Pool een assist aflevert en Danilo weet te scoren dan ontvang jij 7.00 keer je inzet. Danilo en Szymański zijn de laatste weken in vorm en hebben een behoorlijk rendement. De kans dat de twee Feyenoorders zich ook in Nijmegen weer laten zien is groot.

50 keer je inzet voor nieuwe spelers
Ben jij nog geen lid? Meld je dan direct aan. Voor de wedstrijd van zondag van Feyenoord is een speciale actie. Het is mogelijk om een euro in te zetten op een overwinning van de Rotterdammers. Wanneer dat ook daadwerkelijk gebeurt ontvang je 50 euro.

Klik hier om je aan te melden