Bookmaker: 50 keer je inzet voor winst van Feyenoord

Bookmaker: 50 keer je inzet voor winst van Feyenoord

Feyenoord treft vanavond SK Sturm Graz in de groepsfase van de Europa League. De Rotterdammers trappen om 18:45 uur af in De Kuip. De Oostenrijkers hebben de eerste wedstrijd in de groepsfase weten te winnen van FC Midtjylland terwijl de ploeg van trainer Arne Slot met 4-2 onderuit ging tegen SS Lazio.

Feyenoord moet morgen dus een resultaat halen in De Kuip om aanspraak op de bovenste twee plaatsen te blijven behouden. Volgens bookmaker BetCity is de stadionclub de grote favoriet. Voor een overwinning ontvang je 1.35 keer je inzet. Verwacht jij dat het duel in een gelijkspel eindigt dan ontvang je 5.00 keer je inzet. De quotering voor een overwinning van SK Sturm Graz is 9.00 keer je inzet.

Feyenoord verloor slechts twee van zijn laatste negentien Europese thuiswedstrijden. In een kolkende Kuip moet gewonnen worden om een goede uitgangspositie te krijgen in de groepsfase. Voor nieuwe spelers is daarom een speciale odd in het leven geroepen. De quotering voor een zege van Feyenoord is voor nieuwe spelers verhoogd naar maar liefst 50 keer je inzet.

Voor de wedstrijd van Feyenoord zijn twee quoteringen verhoogd. Verwacht jij dat Feyenoord wint, Danilo scoort en Lopez een assist weet te geven? Dan ontvang je 10 keer je inzet. Dilrosun speelde tegen Sparta Rotterdam een uitstekende wedstrijd. Denk jij dat de aanvaller weet te scoren tegen de Oostenrijkers, een assist levert en Feyenoord wint? Dan ontvang je 6.75 keer je inzet.

Klik hier om te profiteren en je direct aan te melden

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+