Bookmaker: 50 keer je inzet voor winst van Feyenoord

Bookmaker: 50 keer je inzet voor winst van Feyenoord

De kraker Feyenoord tegen SS Lazio staat op het programma. De Rotterdammers openen de groepsfase van de Europa League met een uitwedstrijd tegen de club uit de Serie A. Trainer Arne Slot heeft woensdagavond de laatste training afgewerkt in Olympiastadion Rome en heeft zich optimaal kunnen voorbereiden op het duel van donderdagavond.

BetCity pakt weer uit met een aantal fraaie Odds. De bookmaker ziet SS Lazio als de favoriet voor de drie punten. De quotering voor een overwinning van de Italianen staat op 1.98 keer je inzet. Verwacht jij een gelijkspel? Dan ontvang je 3.75 keer je inzet. Feyenoord heeft in Rome nog nooit een wedstrijd verloren. Zie jij de Rotterdammers de drie punten mee naar huis nemen? Dan levert dat je 3.55 keer je inzet op.

Danilo is de man in vorm bij Feyenoord. De Braziliaan heeft de moeizame start tijdens de voorbereiding definitief van zich afgeschud en wist de laatste vijf duels vijf keer te scoren. Danilo scoorde alle vijf zijn doelpunten in een uitwedstrijd. Verwacht jij dat de spits ook morgen weet te scoren, dat Feyenoord wint én SS Lazio scoort? Dan ontvang je 11 keer elke euro die je inzet.

Nieuwe spelers
Wanneer jij je aanmeldt via FR12.nl ontvang je niet alleen een welkomstbonus van vijftig euro, ook is het mogelijk om één euro in te zetten op een overwinning van Feyenoord. Mocht je de uitslag goed hebben ontvang je 50 keer je inzet. De actie is via deze link beschikbaar en verloopt vlak voor de wedstrijd. Wees er dus snel bij.

Klik hier om je aan te melden

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.