Bookmaker: 50 keer je inzet bij kampioenschap Feyenoord

Bookmaker: 50 keer je inzet bij kampioenschap Feyenoord

Zondagmiddag kan Feyenoord na zes jaar weer het kampioenschap vieren. Bij een overwinning op Go Ahead Eagles kan aanvoerder Orkun Kökcü aan het begin van de avond de landstitel in de lucht houden. In de kampioenswedstrijd is het elftal van Arne Slot volgens Betcity de overduidelijke favoriet.

Terwijl het doel van Go Ahead Eagles, de play offs, wat lastiger is om te behalen, kan het bij Feyenoord eigenlijk niet meer misgaan. De ploeg uit Deventer staat momenteel op de elfde plek en de achterstand op nummer acht RKC Waalwijk bedraagt vier punten. De ploeg van trainer René hake is de afgelopen drie duels ongeslagen. Ze wonnen drie weken geleden van (2-0) tegen Fortuna Sittard en speelde vorig duel gelijk (1-1) tegen degradant FC Groningen. Als je inzet op een overwinning van Go Ahead krijg je 15 keer je inzet. Voor een gelijkspel staat een quotering van 8.50 keer je inzet. Voorspel je een overwinning van Feyenoord? Dan ontvang je 1.17 keer je inzet.

Volgens de bookmaker is Santiago Gimenez de favoriet voor een doelpunt aan de kant van Feyenoord. Een doelpunt van de Mexicaan levert 1.86 keer je inzet op. Als aanvoerder Kökcü zijn elftal naar het kampioenschap schiet ontvang je 3.50 keer je inzet.

Klik hier om te profiteren

Overige quoteringen
- Minder dan dan 2.5 doelpunten in totaal (3.25x)
- Szymański geeft een assist (3.50x)
- Paixão§ scoort (2.70x)

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+