Bookmaker: 50 keer je inzet als Feyenoord wint van Excelsior

Bookmaker: 50 keer je inzet als Feyenoord wint van Excelsior

Zondagmiddag neemt Feyenoord het in de stadsderby op tegen Excelsior. In het mogelijke kampioensduel van Arne Slot en zijn selectie is Feyenoord de torenhoge favoriet. In een uitverkocht Van Donge & De Roo Stadion zal Gernot Trauner in ieder geval afwezig zijn, terwijl Quinten Timber weer in de wedstrijdselectie zit.

Excelsior speelt de resterende wedstrijden van de competitie tegen de strijd om degradatie. De ploeg uit Kralingen staat momenteel op de zestiende plek in de competitie en zal naar verwachting nog zeker twee wedstrijden moeten winnen. De ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen is de afgelopen twee duels ongeslagen. Ze speelde twee weken geleden gelijk (0-0) tegen Vitesse en wonnen daarvoor (2-1) van Go Ahead Eagles. Toch is volgens Betcity de kans erg klein dat de ploeg van Azarkan de overwinning pakt. Als je inzet op een overwinning van Excelsior krijg je 11.50 keer je inzet. Voor een gelijkspel staat een quotering van 7.00 keer je inzet. Voorspel je een overwinning van Feyenoord? Dan ontvang je 1.23 keer je inzet.

Volgens de bookmaker is Danilo de opvallende favoriet aan de kant van Feyenoord als het gaat om doelpunten. Een doelpunt van de Braziliaan levert 2.02 keer je inzet op. Als je voorspelt dat Santiago Gimenez trefzeker is ontvang je 2.30 keer je inzet.

Klik hier om te profiteren

Overige quoteringen
- Meer dan 3.5 doelpunten in totaal (3.5x)
- Kökcü scoort (3.45x)
- Azarkan scoort (17x)

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+