Bookmaker: 30 keer je inzet voor overwinning Feyenoord

Bookmaker: 30 keer je inzet voor overwinning Feyenoord

Feyenoord speelt donderdagavond de kraker tegen Olympique Marseille. De Rotterdammers treffen de Fransen in de halve finale van de Conference League. Bookmaker BetCity pakt weer uit voor de huidige leden van FR12.nl en nieuwe leden kunnen weer rekenen op een fraaie actie.

Spelers die zich via deze link aanmelden beschikken eenmalig over een Odd Boost van 30 keer je inzet. Voor de huidige leden staat de quotering op 2.14. Op een gelijkspel staat 3.65 keer je inzet. Verwacht jij dat Olympique Marseille een maatje te groot is voor Feyenoord? Daar staat een quotering van 3.25 op.

Cyriel Dessers is dit seizoen op dreef in Europa. De spits van Feyenoord was al enorm belangrijk en de kans is groot dat hij ook tegen Marseille weer zijn voeten laat spreken. Verwacht jij dat Feyenoord wint en Dessers het net weet te vinden? De quotering is nu verhoogd van 7.00 keer je inzet naar 8.00 keer je inzet.

Feyenoord is volgens het Amerikaanse databureau FiveThirtyEight favoriet om de Conference League dit seizoen te winnen. Wil jij een gokje wagen hierop? Dan is de quotering op een eindzege van de Rotterdammers tijdelijk verhoogd naar 8.00 keer je inzet. De actie is alleen de komende dagen nog geldig voor spelers.

Klik hier en meldt je direct aan