Bookmaker: 26 keer je inzet bij twee doelpunten van Szymański

Bookmaker: 26 keer je inzet bij twee doelpunten van Szymański

Advertentie - Feyenoord is ongeslagen in de in de laatste vijf wedstrijden in de Eredivisie. De Rotterdammers willen de reeks zondagmiddag tegen FC Utrecht voortzetten. Volgens bookmaker BetCity is de ploeg van trainer Arne Slot de grote favoriet om de drie punten mee naar huis te nemen.

Voor een overwinning van Feyenoord wordt er een quotering van 1.80 gehanteerd. Denk jij dat de stadionclub stroef begint aan de tweede seizoenshelft? Wanneer je inzet op een gelijkspel levert je dat 4.25 keer je inzet op. Wanneer jij denkt dat Feyenoord zonder Timber en Trauner geen resultaat kan behalen in de Galgenwaard levert dat je 4.10 keer je inzet op.

Javairô Dilrosun heeft de laatste weken hard gewerkt om zijn spel te verbeteren. De aanvaller heeft als doel gesteld om belangrijker te zijn voor het team. Doelpunten maken en assists afleveren is zijn doelstelling. Verwacht jij dat Dilrosun daarin slaagt? Wanneer hij een assist aflevert tegen FC Utrecht ontvang je 3.20 keer je inzet. Voor Orkun Kökcü staat er een quotering van 4.00 keer je inzet op.

Scoort en geeft een assist
Dilrosun en Kökcü hebben een speciale quotering ontvangen wanneer ze een doelpunt maken tegen FC Utrecht en een assist afleveren. Verwacht jij dat de aanvoerder belangrijk gaat zijn? Dan levert dat 12.00 keer je inzet op. Bij Dilrosun is de quotering op dit moment 10 keer je inzet. Beide spelers lieten de afgelopen maanden zien regelmatig belangrijk te zijn voor Feyenoord.

Overige quoteringen
Sebastian Szymański scoort twee keer (26 keer je inzet)
Igor Paixão scoort twee keer (13 keer je inzet)
Danilo scoort (3.15 keer je inzet)
Danilo scoort een hattrick (41 keer je inzet)
Orkun Kökcü scoort van buiten de zestien (9 keer je inzet)
Gimenez scoort met zijn hoofd (8.00 keer je inzet)

Klik hier om een account aan te maken

50 keer je inzet voor nieuwe spelers
Ben jij nog geen lid? Meld je dan direct aan. Voor de wedstrijd van zondag van Feyenoord is een speciale actie. Het is mogelijk om één euro in te zetten op een overwinning van de Rotterdammers. Wanneer dat ook daadwerkelijk gebeurt ontvang je 50 euro. Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over
Sebastian Szymanski