Bookmaker: 100x je inzet als Feyenoord wint van Shakhtar

Bookmaker: 100x je inzet als Feyenoord wint van Shakhtar

Donderdagavond staat voor Feyenoord de return van de achtste finale in de Europa League op de planning. Shakhtar Donetsk wordt na bijna 6 jaar weer welkom geheten in De Kuip voor een Europees affiche. De wedstrijd wordt om 18:45 uur afgetrapt.

De bookmakers zien Feyenoord duidelijk als favoriet voor het duel met de koploper uit Oekraïne. In de uitwedstrijd waren de Rotterdammers de betere partij, hierdoor is de verwachting dat de return van morgen over de streep getrokken wordt. Een winst van Feyenoord levert je slechts 1.48 keer de inzet op. Dit terwijl bij een overwinning van Shakhtar je maar liefst 7.50 keer je inzet ontvangt. Een gelijk spel na 90 minuten vinden de bookmakers ook minder waarschijnlijk: dit levert 4.60 keer je inzet op.

Als je één of meerdere doelpuntenmakers van Feyenoord goed voorspelt kan dit je ook een mooi bedrag opleveren. Een doelpunt van Santiago Gimenez levert je 2.14 keer de inzet op. Op een belangrijke rol voor Orkun Kökcü staan ook hoge quoteringen. Een doelpunt van de aanvoerder kan 4.40 keer je inzet opleveren. Ook op de assists van een aantal Feyenoorders staan mooie quoteringen. Een doelpunt op aangeven van Jahanbakhsh levert 4 keer je inzet op, terwijl een assist van Dilrosun 6 keer je inzet oplevert. Een assist van Gimenez of Kökcü levert beide 10 keer je inzet op.

Klik hier om te profiteren

Overige quoteringen
- Feyenoord scoort meer dan 2,5 keer (2.8x)
- David Hancko schiet meer dan 0,5 keer op goal (3.55x)
- Santiago Gimenez scoort ten minste twee doelpunten (6.4x)

100 keer je inzet voor nieuwe spelers
Ben jij nog geen lid? Meld je dan direct aan. Voor de wedstrijd van Feyenoord deze zondag is een speciale actie. Het is mogelijk om één euro in te zetten op een overwinning van de Rotterdammers. Wanneer dat ook daadwerkelijk gebeurt ontvang je 100 euro.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+