Bookmaker: Feyenoord favoriet op bezoek bij Vitesse

Bookmaker: Feyenoord favoriet op bezoek bij Vitesse

Advertorial - Het nieuwe seizoen van Feyenoord staat op het punt van beginnen. Ook BetCity komt weer met enkele fraaie quoteringen voor het aanstaande seizoen van de Rotterdammers. Feyenoord is zondag, in de ogen van de bookmaker, de grote favoriet voor de drie punten in Arnhem.

Verwacht jij dat Feyenoord voor het eerst in vijf jaar weer een uitwedstrijd gaat winnen van Vitesse? Dan ontvang je 1.85 keer je inzet. Bij een gelijkspel is de quotering 4.10. Denk jij toch dat Vitesse te sterk is voor de ploeg van trainer Arne Slot? Dan is de odd 3.95 keer je inzet.

Santiago Gimenez
De nieuwe spits van Feyenoord kan tegen Vitesse nog niet meedoen. Gimenez heeft net alle zaken rondom zijn visum afgerond en kan binnenkort aansluiten en meetrainen. De verwachtingen over de Mexicaan zijn hooggespannen. Verwacht jij dat de spits meer dan 17 doelpunten gaat maken dit seizoen? Dan ontvang je 3.00 keer je inzet.

Javairo Dilrosun
De nieuwe aanvaller van Feyenoord is nog altijd een twijfelgeval. Uit de training van zaterdag moet blijken of Dilrosun inzetbaar is. Hou jij van een gokje en verwacht je dat de buitenspeler het eerste doelpunt gaat maken zondag? Dan ontvang je maar liefst 8.00 keer je inzet. Wanneer je wil inzetten op een overwinning van Feyenoord, terwijl ook Vitesse en Danilo scoren. Dan ontvang je 7.00 keer je inzet.

50 keer je inzet voor nieuwe spelers
Ben jij nog geen lid? Meld je dan direct aan. Voor de wedstrijd van zondag van Feyenoord is een speciale actie. Het is mogelijk om een euro in te zetten op een overwinning van de Rotterdammers. Wanneer dat ook daadwerkelijk gebeurt ontvang je 50 euro.

Klik hier om je aan te melden