Bondscoach niet tevreden met situatie López bij Feyenoord

Bondscoach niet tevreden met situatie López bij Feyenoord

Marcos López moet zich zorgen maken om zijn plek in de nationale selectie van Peru. Bondscoach Juan Reynoso Guzmán is niet tevreden met het aantal speelminuten dat de linksback momenteel krijgt bij Feyenoord.

De 53-jarige Reynoso gaat op korte termijn zijn selectie bekend maken voor de vriendschappelijke oefenwedstrijd van eind maart tegen Duitsland en Marokko. De bondscoach twijfelt of hij López wel gaat selecteren.

Dit schrijven diverse media uit Peru. López heeft de concurrentiestrijd van Quilindschy Hartman verloren en speelde de laatste vijf wedstrijden slechts veertien minuten. Daarvoor kwam hij in zeventien wedstrijden tot 913 minuten.

López kwam afgelopen zomer over van San José Earthquakes. De linkspoot kon naast Feyenoord ook kiezen voor een transfer binnen de MLS. In zijn thuisland vragen ze zich af of López wel de juiste keuze heeft gemaakt in zijn carrière.

Lees meer over
Marcos López
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties