'Bodø/Glimt wil Bjørkan uit handen van Feyenoord houden'

'Bodø/Glimt wil Bjørkan uit handen van Feyenoord houden'

Bodø/Glimt wil Fredrik Bjørkan uit de handen van Feyenoord houden, zo meldt journalist Mats Arntzen. De oude club van de verdediger wil de Noor na een half jaar al terughalen om de selectie te versterken met het oog op de zware loting in de groepsfase van de Europa League.

Bjørkan was zaterdagavond al aanwezig bij de wedstrijd tegen FC Emmen (4-0) en moest op huurbasis overkomen van Hertha BSC, waarbij de Rotterdammers ook een optie tot koop hadden bedongen. De verwachting is dat de deal nog steeds rondkomt.

Bjørkan is zondag medisch gekeurd door Feyenoord, zo meldt de Noorse journalist Arilas Ould-Saada. ''De speler heeft zijn definitieve ja nog niet gegeven, maar de verwachting is dat hij de komende uren zal tekenen.''

Bjørkan stond in december van vorig jaar ook al in de nadrukkelijke belangstelling van de Rotterdammers, maar koos toen voor de transfervrije overstap naar Hertha BSC. In het afgelopen half jaar speelde de Noor tien wedstrijden voor de club uit de Bundesliga.

Lees meer over
Fredrik Bjørkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties