Blinker: ''Dan gaat ook daar het niveau omhoog''

Blinker: ''Dan gaat ook daar het niveau omhoog''

Rick Karsdorp was tot woensdag in 2016 de laatste Feyenoorder die zijn debuut maakte voor het Nederland. Justin Bijlow en Tyrell Malacia zijn daar nu bijgekomen. Oud-Feyenoorders Regi Blinker en Ben Wijnstekers bespreken in NOS de huidige situatie.

"Een trots gevoel", begint Wijnstekers. "Twee jonge jongens uit de eigen jeugd nog wel. Het maakt me trots als Feyenoorder en als ex-international. Feyenoord leeft weer. We horen er weer bij. Malacia moet het met Wijndal gaan uitvechten op linksback. Malacia maakte een goede, enthousiaste indruk, heeft een drang naar voren. Hij maakte een fout maar dat kan gebeuren. Dat gebeurde Matthijs de Ligt ook. Bijlow zat er wel aan te komen en heeft twee goede wedstrijden gespeeld. Hij is de Oranjedoelman voor de toekomst."

"Als ze met Frenkie de Jong, Memphis Depay en Georginio Wijnaldum spreken, spelen en trainen worden ze beter'', zo verwacht Blinker. ''Dan groeien ze en nemen ze dat vertrouwen terug naar Feyenoord. Dan gaat ook daar het niveau omhoog. Feyenoord heeft een inhaalslag op financieel gebied te maken en als je dit soort spelers later voor grote bedragen kan verkopen, kan je snel inlopen."

Lees meer over
Tyrell Malacia Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties