Blessure Hancko valt mee; Slowaak lijkt inzetbaar

Blessure Hancko valt mee; Slowaak lijkt inzetbaar

Feyenoord kan zaterdagavond tegen Fortuna Sittard gewoon beschikken over Dávid Hancko. De Slowaak is een klein twijfelgeval voor het duel in De Kuip, zo vertelt trainer Arne Slot op de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen de nummer tien uit de Eredivisie.

Hancko heeft gisteren en vandaag volledig meegetraind met Feyenoord. Wanneer de verdediger morgen geen klachten heeft overgehouden aan de trainingen gaat hij starten in de basis.

Hancko moest in de gewonnen uitwedstrijd tegen AZ geblesseerd naar de kant. De Slowaak werd in de tweede helft gewisseld voor Marcos López en moest ook de training van dinsdag daardoor overslaan. De afgelopen dagen is dus gebleken dat de blessure van Hancko meevalt.

Kökcü aanvoerder
De middenvelder is gewoon de aanvoerder van Feyenoord. Slot vertelt daarover: ''Ik heb niet heel erg meegekregen hoe iedereen erop gereageerd heeft, maar ik heb begrepen dat niet iedereen het met elkaar eens was. Maar Orkun is zaterdag onze aanvoerder.'' Verdediger Gernot Trauner werd tegen AZ door Slot aangewezen als aanvoerder.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties