'Bjørkan ontbreekt bij Feyenoord; drietal traint apart'

Feyenoord heeft dinsdagochtend de eerste training van het jaar 2023 afgewerkt. De training was openbaar waardoor er veel supporters aanwezig waren op trainingscomplex 1908.

Fredrik André Bjørkan was bij Feyenoord de grote afwezige. Volgens 1908.nl ontbreekt de Noor vanwege transferperikelen. De linksback is transfervrij nadat zijn contract werd ontbonden door de Duitse club Hertha BSC. De huurovereenkomst met Feyenoord is hiermee ook komen te vervallen.

Verder was te zien dat Marcus Holmgren Pedersen, Mimeirhel Benita en Patrik Wålemark niet aanwezig waren tijdens de start van de groepstraining. De twee verdedigers en aanvaller werkte een binnenprogramma af en trainde vervolgens gescheiden van de groep op het veld.

Drie centrale verdedigers
Trainer Arne Slot is momenteel aan het puzzelen hoe hij het beste kan spelen zonder Gernot Trauner en Quinten Timber. Op de training wordt een variant getest met drie centrale verdedigers. Dávid Hancko, Jacob Rasmussen en Lutsharel Geertruida vormen de laatste linie. Daarvoor een blok met Orkun Kökcü en Mats Wieffer. Zondag tegen FC Utrecht moet blijken welke variant het meest geschikt is in de ogen van Slot.

Lees meer over
Fredrik Bjørkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties