'Bjørkan ondergaat vandaag medische keuring'

'Bjørkan ondergaat vandaag medische keuring'

De verhuurperiode van Fredrik André Bjørkan naar Feyenoord is uitgelopen op een teleurstelling voor beide partijen. De Noor kwam niet aan spelen toe bij de Rotterdammers en ook voor de tweede seizoenshelft kwam de linksback niet voor in de plannen van trainer Arne Slot.

Hertha BSC heeft besloten om het contract van Bjørkan te ontbinden waardoor hij transfervrij kon tekenen bij een nieuwe club. De 24-jarige verdediger heeft ervoor gekozen om terug te keren naar Noorwegen. Hij ondergaat vandaag een medische keuring bij FK Bodø/Glimt en tekent daarna een contract voor meerdere jaren.

Bjørkan speelde tot nu toe slechts 69 minuten in het shirt van Feyenoord. Met het ontbinden van zijn contract en het daarmee beëindigen van zijn huurperiode besparen de Rotterdammers tonnen aan salaris. Voor de linksback positie beschikt Slot over Quilindschy Hartman en Marcos López. Ook David Hancko kan hier prima uit de voeten.

Lees meer over
Fredrik Bjørkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties