Bjørkan maakt nog geen indruk: ''Ik heb mijn bedenkingen''

Bjørkan maakt nog geen indruk: ''Ik heb mijn bedenkingen''

Fredrik André Bjørkan heeft tijdens zijn eerste minuten in het shirt van Feyenoord nog niet kunnen overtuigen. De Noor kwam op huurbasis over van Hertha BSC en moet de strijd aangaan met Quilindschy Hartman en Marcos López.

''Ik heb mijn bedenkingen'', vertelt Perez in het praatprogramma Voetbalpraat van ESPN. ''Zijn motoriek kon mij niet echt bekoren. Over het algemeen is dat best belangrijk in het profvoetbal.'' Bjørkan zelf liet duidelijk merken ook niet tevreden zijn met zijn spel. ''Dat is wel een goed teken.''

Karim El Ahmadi nam het afgelopen zaterdag al op voor Bjørkan. ''Ik denk wel dat we hem niet helemaal kunnen beoordelen na een wedstrijd, maar die momenten zagen er wel heel ongelukkig uit. Misschien heeft hij maar een paar dagen getraind. Laten we hem nog even beoordelen in de volgende wedstrijd."

Uitgebreid gescout
Bjørkan is een speler die uitgebreid bekeken is door Feyenoord, zo vult Martijn Krabbendam aan. ''Bjørkan had helemaal geen ritme of niks. Daar zetten ze dan vol druk op en die had daar echt moeite mee. Ze hebben hem uitgebreid bekeken en ze wilden hem eigenlijk vorig jaar al halen. Ze zien daar toch iets in wat op termijn goed genoeg moet zijn om linkervleugelverdediger bij Feyenoord te zijn.''

Lees meer over
Fredrik Bjørkan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties