Bijlow zag mooie momenten: "Die wil ik vooral koesteren"

Bijlow zag mooie momenten: "Die wil ik vooral koesteren"

Het winnen van de zestiende landstitel zal bij Feyenoord altijd als eerste genoemd worden als het jaar 2023 ter sprake komt. Toch kende dit kalenderjaar nog meer hoogtepunten, met het spelen van de Champions League, bereiken van de kwartfinale in de Europa League en voor de talenten het winnen van de groepsfase in de Youth League.

Voor Justin Bijlow was dit jaar ook erg bijzonder, maar kende het ook een mindere kant omdat hij langere tijd moest toekijken met blessures. "Het was ouderwets met ups and downs", vertelt de doelman tegenover RTV Rijnmond. "Laten we vooral voor de ups gaan, dat zijn er heel veel geweest en die wil ik vooral koesteren."

Als Bijlow gevraagd wordt wat zijn mooiste moment van 2023 was, dan reageert hij met volle overtuiging en een grote glimlach. Het kampioenschap met zijn club zal hij nooit vergeten. "Ik heb het in een eerder interview ook aangegeven dat dit mijn tweede kampioenschap is, maar bij deze heb ik zelf gespeeld dus dat is dan extra speciaal."

Kerstdiner
Bijlow vertelt zijn verhaal aan de lokale omroep na het kerstdiner dat Feyenoord onlangs organiseerde voor gezinnen die het minder goed hebben. Dat is ook iets wat de doelman van de Rotterdammers aan het hart gaat. "We willen ze vooral een goed gevoel bezorgen en ervoor zorgen dat ze een fijne avond hebben, maar ik heb ook gehoord dat er een gezin is die hun moeder is verloren. Zulke verhalen zijn natuurlijk nooit leuk, dus we hopen dat we met dit soort momenten ze op een andere gedachte kunnen brengen."

Zelf vindt Bijlow de feestdagen een fijne periode samen met zijn gezin en familie en juist dat gevoel hoopt hij mee te kunnen geven aan andere mensen, ondanks dat ze wellicht in een lastige periode zitten. "Ik denk dat het voor veel mensen goed is dat we blij mogen zijn met de positie waarin we zitten, en dat niet alles vanzelfsprekend is. Dat we de mensen zo’n avond kunnen geven doet mij heel goed."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties