Bijlow: ''Wij zijn Feyenoord en gaan zeker geen tijd rekken''

Bijlow: ''Wij zijn Feyenoord en gaan zeker geen tijd rekken''

Justin Bijlow heeft gereageerd op twee momenten tijdens de wedstrijd van Feyenoord tegen FC Twente. De Tukkers waren niet blij met het tijdrekken van de doelman van de Rotterdammers. Bijlow vertelt dat hij daar absoluut niet mee bezig was.

''Ik ga niet zomaar elke bal lang trappen, dat is zeker niet onze stijl'', vertelt Bijlow in gesprek met ESPN. ''Het duurde wat langer dan normaal, maar tijdrekken was echt niet de bedoeling. Zeker niet in de eerst helft. Wij zijn Feyenoord en gaan zeker geen tijd rekken. Het was kijken waar de oplossing lag en die kon ik niet vinden. Dan maar een lange bal.''

Bijlow kreeg de eerste helft een gele kaart nadat hij een bal terug het veld ingooide om een snelle ingooi te voorkomen. Tijdens zijn sliding had de doelman al het idee dat hij iets moest doen om FC Twente te frustreren. ''Hij is niet de sloomste moet ik zeggen, maar toen ik ging glijden dacht ik al gelijk: als ik hem het veld niet ingooi, dan kunnen ze scoren. Mijn goal is leeg, dan maar geel.''

Of Feyenoord met een gelijkspel kan leven? ''We wisten vooraf dat het een lastige wedstrijd zou worden. Zoals elke wedstrijd spelen we met vertrouwen en ons eigen plan. Beide ploegen hebben veel kansen gehad en het was meer op details dat we deze wedstrijd konden beslissen.'' Bijlow vertelt ook nog dat hij geen blessure heeft overgehouden na een duel met Václav Černý.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties