Bijlow schuldbewust: "Ik had gewoon moeten blijven staan"

Bijlow schuldbewust: "Ik had gewoon moeten blijven staan"

Justin Bijlow was zeer gefrustreerd na de bekeruitschakeling van Feyenoord tegen FC Twente. Die irritatie zat hem grotendeels in het feit dat het niet de eerste keer was dat de Rotterdammers op deze manier tegen een teleurstelling aanlopen. Hij zag overeenkomsten met de wedstrijd tegen FC Groningen van afgelopen weekend.

"We gaven weer weinig weg, net als tegen Groningen", begon Bijlow zijn analyse voor de camera van ESPN. "Zij krijgen twee momenten waaruit ze gelijk scoren en hun keeper speelt weer een goede wedstrijd tegen ons, net als vorige keer." Hij erkende dat hij met 'veel irritatie' het veld verliet. "Het was net als afgelopen zondag. We domineren gewoon, krijgen de meeste kansen en slagen er niet in om te winnen."

Zelf ging Bijlow bij de 1-1 niet vrijuit. De doelman kwam zijn goal uit om weg te werken, maar werd afgetroefd en was vervolgens niet op tijd terug. "Ik zag dat die bal werd afgeslagen naar de zijkant. Ik dacht: hij blijft binnen, dus ik wilde 'm wegschieten. Hij was eerder en brengt 'm weer terug. Ik had gewoon moeten blijven staan", weet de Feyenoorder.

Ook de vraag over de naderende Klassieker kon niet uitblijven. Hoe herpakt Feyenoord zich met slechts drie dagen voorbereiding op dat duel? "Voetbal gaat sowieso gepaard met tegenslagen. Vanavond is het kut, maar vanaf morgen moet gewoon de knop om naar aankomende zondag. Ik zie het morgenochtend wel, maar ik denk dat het wel goed komt."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties