Bijlow schuldbewust: ''Die moet ik gewoon pakken''

Het was niet de avond van Justin Bijlow. De doelman moest vier keer vissen in Rome en zag er bij de 2-0 van Felipe Anderson niet goed uit. Bijlow probeerde na afloop in gesprek met Veronica de teleurstelling te verwoorden .

''De eerste helft was niet goed. Ze kregen te veel ruimte om te voetballen en onze pressing was niet helemaal op orde. Daardoor konden ze de vrije man vinden, opendraaien op het middenveld en met de mee opkomende aanvallers gevaarlijk worden. Daar zijn ook de meeste kansen uit gekomen'', zegt Bijlow.

De goal van Anderson leek in eerste instantie houdbaar. ''Hij komt vanaf de rechterkant en snijdt naar binnen. Ik stapte naar rechts en hij schiet hem in de korte hoek binnen. Dat is niet goed van mij. Daar kunnen we kort over zijn: die moet ik gewoon pakken'', is de keeper schuldbewust.

Het is nu zaak om de wedstrijd zo goed mogelijk te analyseren, zegt Bijlow. ''Hier moeten we van leren. Lazio hanteerde een heel hoog tempo in de eerste helft en daar moeten wij op voorbereid zijn en van leren. Na rust kwamen we beter uit de startblokken en maakten we twee doelpunten. De tweede helft was in ieder geval beter dan de eerste.''