'Bijlow op het lijstje van Dortmund; Feyenoord informeerde naar Padt'

'Bijlow op het lijstje van Dortmund; Feyenoord informeerde naar Padt'

Justin Bijlow staat op het lijstje van Borussia Dortmund, zo meldt Rutger Vinke in Studio1908. De keeper staat naar verluidt al een klein half jaar in de belangstelling van de Duitsers. Feyenoord zou daarnaast hebben geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Sergio Padt.

De verwachting is dat Bijlow in ieder geval deze zomer in De Kuip blijft, mede met het oog op het WK in Qatar van aanstaande winter. Louis van Gaal gaf eerder aan dat spelers moeten spelen bij hun club als ze mee willen naar het eindtoernooi. Daarnaast komt de 24-jarige doelman net terug van een zware blessure.

Ofir Marciano moest daardoor lange tijd fungeren als eerste keeper, maar maakte geen onuitwisbare indruk. Feyenoord zou daardoor naar de beschikbaarheid van Padt hebben geïnformeerd, die sinds vorige zomer onder contract staat bij Ludogorets Razgrad in Bulgarije. De 32-jarige keeper, die 259 wedstrijden voor FC Groningen speelde, staat tot medio 2024 onder contract bij zijn club.

Jansen
Khalid Benlahsen, de keeperstrainer van Feyenoord, ziet het erg zitten in Thijs Jansen. De 20-jarige sluitpost maakt een goede ontwikkeling door en daar zijn de Rotterdammers tevreden over. Jansen speelde vorig seizoen zijn wedstrijden voor Feyenoord O21 en ligt nog tot volgende zomer vast.


Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties