'Bijlow ondergaat deze week een scan'

'Bijlow ondergaat deze week een scan'

Feyenoord weet nog niet precies wanneer Justin Bijlow de groepstraining weer volledig kan hervatten. De 25-jarige doelman heeft een blessure opgelopen aan zijn hand vlak voor de topper tegen PSV van begin februari.

''Bijlow ondergaat deze week een scan'', reageert Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International over de laatste stand van zaken. ''Het gekke is dat hij er eigenlijk helemaal geen last van heeft. Hij kan gewoon alles doen, behalve keepen. Het is niet zo dat hij heel veel pijn heeft. Het is gewoon een heel ongelukkig moment geweest. Iedereen hoopt dat hij heel snel kan aansluiten.''

Bijlow traint momenteel mee bij Feyenoord, maar kan nog niks met zijn handen doen. ''Hij moet heel voorzichtig doen en laten we hopen dat de uitkomst van de scan meevalt.'' Sebastian Szymański is wel weer terug bij Feyenoord. De Pool traint sinds maandag weer mee met de groep van Arne Slot. De trainer kan verder niet beschikken over Patrik Wålemark en Quinten Timber. De Zweed heeft een bovenbeenblessure en de middenvelder is voorlopig uitgeschakeld met een blessure aan zijn knie.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties