Bijlow niet in definitieve selectie Oranje

Bijlow niet in definitieve selectie Oranje

Justin Bijlow is door bondscoach Louis van Gaal niet opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal voor de wedstrijden in de Nations League tegen Polen en België.

Van Gaal heeft meer vertrouwen in de doelmannen Andries Noppert, Remko Pasveer, Jasper Cillessen en Mark Flekken. Voor de 24-jarige Bijlow komt het nieuws als een grote teleurstelling. De doelman hoopt namelijk op een plekje in de selectie voor het WK in Qatar.

Het Nederlands elftal speelt donderdag 22 september in PGE Narodowy (Warschau) tegen Polen. Zondag 25 september staat het laatste duel in de UEFA Nations League op het programma. Beide wedstrijden beginnen om 20.45 uur.

Jong Oranje
Jong Oranje gaat volgende week beginnen aan de oefencampagne richting het EK 2023. Feyenoorders Lutsharel Geertruida en Quinten Timber behoren tot de definitieve selectie. De ploeg van Jong Oranje-coach Erwin van de Looi maakt zich op voor oefenwedstrijden tegen België (vrijdag 23 september) en Roemenië (dinsdag 27 september).

Bijlow niet in definitieve selectie Oranje
Lees meer over
Oranje Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties