Bijlow: "Dan is het lekker dat ik mijn team een beetje kan helpen"

Bijlow: "Dan is het lekker dat ik mijn team een beetje kan helpen"

Feyenoord is de grote winnaar van speelronde achttien. De Rotterdammers zagen zowel FC Twente, AZ als PSV punten verspelen en wonnen zelf van Vitesse. Toch verliep het duel tegen de hekkensluiter van de Eredivisie niet gemakkelijk en bleef het onnodig spannend. Justin Bijlow zag ook dat zijn elftal de nodige moeite had.

"Het is een reflex en daar denk je niet bij na", begint de doelman over zijn geweldige redding vlak voor rust. "Vorige week was geen goede wedstrijd van mij en dan is het lekker dat ik de eerstvolgende wedstrijd mijn team een beetje kan helpen om die overwinning binnen te halen." Na de wedstrijd tegen NEC was Bijlow heel bewust van zijn fout. "Ik ben er niet echt mee bezig. Ik kijk wat er fout is gegaan en zie dat het mijn fout was, dan probeer ik weer dezelfde dingen te doen die ik altijd doe: keihard trainen. Na één fout moet je niet gelijk andere dingen doen."

"Ik denk dat ik samen met de keeperstrainer en de andere keepers gewoon hard getraind heb", vervolgt Bijlow tegenover ESPN. Aan het einde van de tweede helft hielp de doelman zijn verdediging ook door alle voorzetten uit de lucht te halen. "Je probeert te helpen waar nodig is en dat is vandaag gelukt. Deze lijn moet ik dan vasthouden."

Supporters Vitesse
Bijlow stond voor het vak waar de supporters van de thuisclub het veld opkwamen. "Ik zag ze al verzamelen en die kant op lopen. Toen zag ik ze ineens het veld opkomen. Ik denk dat het niet goed is en dan moet het helaas weer onderbroken worden en moeten wij vijftien minuten stil zitten. Gelukkig hebben we daarna geen gekke dingen gedaan en gewoon de overwinning over de streep getrokken. Dat is het belangrijkste."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties