Bijlow blij met cruciale redding: "Ouderwets hè"

Bijlow blij met cruciale redding: "Ouderwets hè"

Feyenoord speelde op bezoek bij RKC Waalwijk een van de minste wedstrijden van dit seizoen. Dat erkende ook aanvoerder Justin Bijlow, al voegde de doelman daar direct aan toe dat dat gezien de overwinning weinig uitmaakte.

Voor de camera van ESPN gaf Bijlow direct aan dat de kritiek op het spel van Feyenoord terecht was. "Zeker na vorige week, toen hebben we in de eerste helft heel goed gespeeld. Wat we vandaag op de mat hebben gelegd was niet goed. Zeker het vele balverlies, waardoor RKC gevaarlijk kon worden. Maar ja, de punten zijn het belangrijkst."

Wel wilde Bijlow het opnemen voor zijn medespelers op het veld. "Ondanks dat we niet goed hebben gespeeld, hebben we wel onze meters gemaakt en keihard gewerkt. We stonden onder druk, maar kregen twee countermogelijkheden en scoorden twee keer. Dan is dat ook prima. Niemand speelde een topwedstrijd, maar de drie punten zijn het belangrijkst."

Zelf was de keeper overigens wel heel belangrijk met enkele reddingen. Vooral in een één-op-één met Jens Odgaard was hij cruciaal. "Ouderwets hè", lachte hij toen die redding ter sprake kwam. "Het is een tijd geleden dat ik er zo in ben gevlogen. Dat voelt lekker, af en toe zo'n botsinkje. Zeker met zijn linkerbeen moest ik me ervoor gooien, anders scoorde hij."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties