Berghuis hoort gewoon te spelen in Oranje

Berghuis hoort gewoon te spelen in Oranje

Nederland kent miljoenen bondscoaches en elke bondscoach weet het beter dan de andere, maar het is opvallend hoe 'de bondscoaches' het eigenlijk wel eens zijn over het onverklaarbare passeren van Steven Berghuis in Oranje: hij hoort gewoon te spelen.

De aanvaller zal zich voorlopig echter moeten concentreren op presteren tijdens de trainingssessies van Oranje. Waar de basisspelers gisteren rust kregen, daar moesten de reserves en invallers vol aan de bak. Feyenoord en Oranje watcher Martijn Krabbendam zag het gebeuren. "Vooral de aanvallers laten zich gelden."

"Steven Berghuis ziet een strafschop gekeerd door Krul, maar de vleugelaanvaller revancheert zich met veldgoals. Zoals hij vorige week in het Portugese trainingskamp ook al regelmatig met scherp schoot", aldus Krabbendam in Voetbal International. Moraal van het verhaal: Berghuis heeft het al laten zien tijdens wedstrijden van Oranje, maar doet dat ook op de trainingen.

Lees meer over
Oranje Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties