'Aursnes persoonlijk akkoord met Benfica'

'Aursnes persoonlijk akkoord met Benfica'

Fredrik Aursnes lijkt Feyenoord te gaan verlaten. De 26-jarige Noor heeft een persoonlijk akkoord bereikt met SL Benfica over een meerjarig contract.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. SL Benfica bereidt momenteel een bod voor op Aursnes. De verwachting is dat de Portugezen en Feyenoord er uit gaan komen. Er wordt gesproken over een bedrag van vijftien miljoen euro exclusief bonussen.

Trainer Arne Slot liet afgelopen week al doorschemeren rekening te houden met nog een vertrek van een basisspeler. Aursnes is dus de volgende speler die verkocht lijkt te gaan worden. De middenvelder kwam afgelopen seizoen voor ruim vier ton over van Molde FK en heeft nog een contract tot medio 2024 in De Kuip.

Feyenoord verkocht eerder al Luis Sinisterra en Tyrell Malacia voor miljoenenbedragen. Wanneer de Rotterdammers en Benfica een definitief akkoord weten te bereiken, komen de totale inkomsten op ongeveer 62 miljoen euro en dat is een absoluut record. Nooit eerder wisten de Rotterdammers in één transferperiode zoveel geld te genereren door de verkoop van spelers.

Ik ben tevreden met 15 miljoen euro
Lees meer over
Fredrik Aursnes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties