Bekerduel onder leiding van Dieperink; Kamphuis fluit Heerenveen-uit

Bekerduel onder leiding van Dieperink; Kamphuis fluit Heerenveen-uit

De bekerwedstrijd tussen Feyenoord en NEC van komende woensdag staat onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink. Dat maakte de KNVB maandagmiddag bekend. De 34-jarige arbiter floot dit seizoen nog niet eerder een wedstrijd van Feyenoord.

Wel was Dieperink onlangs de VAR bij FC Twente - Feyenoord, de wedstrijd die in een 1-1 gelijkspel eindigde. Verder floot hij dit seizoen vijf duels in de Eredivisie, zeven in de Keuken Kampioen Divisie en twee in de KNVB Beker. In die 14 wedstrijden gaf hij in totaal 40 gele kaarten, 3 rode kaarten en 2 penalty's.

Feyenoord treft NEC woensdagavond in de eigen Kuip om 21:00 uur. De Rotterdammers bereikten de achtste finale door in de vorige ronde met 3-1 te winnen van PEC Zwolle. NEC rekende al af met Fortuna Sittard (3-2) en Almere City (0-4).

Jochem Kamphuis
Jochem Kamphuis heeft zondag de leiding over SC Heerenveen - Feyenoord. De leidsman krijgt ondersteuning langs de zijlijn van Rens Bluemink en Charles Schaap. Alex Bos is de vierde official. Het videoarbitrageteam in het ARAG KNVB Replay Center bestaat uit Clay Ruperti (VAR) en Jan de Vries (AVAR).

Bekerduel onder leiding van Dieperink; Kamphuis fluit Heerenveen-uit
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties