'Bazoer mondeling akkoord met Feyenoord'

'Bazoer mondeling akkoord met Feyenoord'

Riechedly Bazoer is mondeling akkoord met Feyenoord over een meerjarig contract. Dat meldt 1908_nl. De 25-jarige verdediger annex middenvelder heeft ''zijn zinnen volledig op een overstap naar Rotterdam gezet.''

Het is nu aan Vitesse en Feyenoord om het onderling eens te worden over de transfersom die op tafel moet komen. Hoewel Bazoer deze zomer uit zijn contract loopt, zou Vitesse naar verluidt drie miljoen euro verlangen voor de zesvoudig international.

Feyenoord en de Arnhemmers spelen aanstaande zaterdag tegen elkaar in De Kuip, wat waarschijnlijk betekent dat de eventuele overgang op z'n vroegst pas na dit weekend definitief wordt afgerond.

Bazoer verruilde de Eredivisie in 2017 voor de Bundesliga en vertrok naar VfL Wolfsburg. Daar kwam de verdediger in twee jaar tot slechts 25 wedstrijden. De Duitsers leenden Bazoer ook uit aan FC Porto en FC Utrecht, voordat hij in 2019 een driejarig contract tekende bij Vitesse.

Bazoer is een aanwinst voor Feyenoord
Lees meer over
Riechedly Bazoer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties