Bannis: ''Supporters waren vandaag fantastisch''

Bannis: ''Supporters waren vandaag fantastisch''

Naoufal Bannis nam vandaag de 2-1 voor zijn rekening en liet verder ook een prima indruk achter. De spits, die het laatste half jaar werd verhuurd aan FC Dordrecht, is met twee goals de topscorer van de voorbereiding tot nu toe. Bannis hoopt zich te laten zien en de trainer te overtuigen.

''Het was een lekkere eerste helft. Jammer genoeg komen we op achterstand, maar we herpakten ons goed, zetten hoog druk en maakten de 3-1. Het was geweldig om in de basis te beginnen vandaag. Ik heb alles gegeven en hoop dat ik mezelf heb laten zien. Als de bal wordt teruggespeeld naar de keeper moesten we druk zetten. Dat heb ik vandaag gedaan'', blikt Bannis terug in gesprek met Feyenoord TV.

De spits ging naar FC Dordrecht om fysiek sterker te worden en om meedogenlozer te worden. ''Ik denk dat ik wel goed op weg ben. Ik heb nog wel wat punten die ik moet verbeteren en daar focus ik me nu op. Of ik me alleen op de spits positie focus? Ik kan overal in de aanval spelen. Ik speel wel liever in de spits en denk dat ik ook meer een spits dan een buitenspeler ben.'' Het hoog druk zetten van het team kost veel energie, merkte ook Bannis. ''In de tweede helft zag je wel aan iedereen dat ze er doorheen zaten. Daar is de voorbereiding voor, dus dat moet wel goedkomen.''

Feyenoord vertrekt volgende week naar Oostenrijk om op trainingskamp te gaan. De spits kijkt daar erg naar uit. ''Ik ga daar hard werken en alles geven. Hopelijk kan ik mezelf laten zien zodat ik veel kansen krijg. De supporters waren vandaag ook fantastisch. Het was weer even wennen met fans erbij. Ik vond het vandaag echt geweldig, echt mooi. Na mijn goal kwam er ook veel ontlading los. Dat kwam omdat de fans er weer bij waren.''

Lees meer over
Naoufal Bannis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties