Bangura over Feyenoord: ''Er is nog geen concreet bod''

Bangura over Feyenoord: ''Er is nog geen concreet bod''

Alex Bangura staat in de belangstelling van Feyenoord. De linksback van SC Cambuur is trots dat de Rotterdammers hem volgen. Bangura benadrukt echter dat een transfer momenteel nog niet dichtbij is.

''Het is mooi als Feyenoord informeert", vertelt Bangura in gesprek met ESPN. De 23-jarige verdediger, die zelf nog geen contact heeft gehad met Feyenoord, kwam eerder uit in de jeugdopleiding van de stadionclub. "Het is een goed teken dat zo'n grote club informeert."

''Het is gegaan via de clubs, maar ik heb het meegekregen. Het is nog niet officieel, er is nog geen concreet bod.'' Trainer Arne Slot ziet Bangura graag naar De Kuip komen. Daar moet hij met Marcos López gaan uitvechten wie Tyrell Malacia moet vergeten. "Ik ga mezelf niet vergelijken met Malacia. Ik speel gewoon mijn eigen spel. Of ik daar op de bank ga zitten? Nee, zo ver is het nog niet."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties