Azaouagh en Vijfhuizen maken overstap van FC Dordrecht naar Feyenoord

Azaouagh en Vijfhuizen maken overstap van FC Dordrecht naar Feyenoord

De Feyenoord Academy krijgt komend seizoen versterking van jeugdspelers Ilias Azaouagh en Beer Vijfhuizen. FC Dordrecht kondigde de overstap woensdagmiddag aan op de clubkanalen. Allebei de jeugdspelers zullen volgend seizoen uitkomen in de Onder 16 van Feyenoord.

Als "fysiek en verbaal sterke keeper" maakte Vijfhuizen in 2021-2022 de overstap van HBS uit Den Haag naar de jeugdopleiding van FC Dordrecht. Afgelopen seizoen kwam de doelman uit in de Onder 15 van de schapenkoppen en hier krijg hij in dertien wedstrijden slechts acht doelpunten tegen.

Ook Azouagh maakte indruk bij het Onder 15 elftal van FC Dordrecht. Nadat de spits in 2021-2022 de overstap maakte naar de O14 van FC Dordrecht, bleek hij al snel een aanwinst te zijn voor de jeugdopleiding van de schapenkoppen. Deze "makkelijk scorende spits" mag zichzelf nu volgend seizoen bewijzen in de Feyenoord Academy.

Lees meer over
Feyenoord Academy
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties