AZ-supporters eisen vertrek Jansen na nederlaag tegen Feyenoord

AZ-supporters eisen vertrek Jansen na nederlaag tegen Feyenoord

Supporters van AZ zijn logischerwijs niet blij met de nederlaag tegen Feyenoord. Een deel van het uitvak richtte haar pijlen opmerkelijk genoeg op Pascal Jansen. De trainer voldoet volgens een deel van de eigen aanhang niet aan de verwachtingen en wordt dan ook vriendelijk verzocht de nummer vier van de Eredivisie te verlaten.

Voor veel supporters van Feyenoord kwam het gezang uit het uitvak als een complete verrassing. Voor de buitenwacht presteert AZ meer dan uitstekend. Voor de wedstrijd in De Kuip stonden de Alkmaarders tweede, en speelden ze bij vlagen een goede wedstrijd tegen Aston Villa, dat uiteindelijk een maatje te groot bleek.

AZ is wel bezig aan een mindere fase. De duels tegen Aston Villa in de Conference League werden allebei verloren, en tegen Excelsior werd er in de slotfase gelijkgespeeld. Daarnaast is de kans groot dat het restant van de thuiswedstrijd tegen NEC (1-2 achterstand) verloren gaat. Voor Feyenoord is de vorm dip goed nieuws, de Rotterdammers kunnen daardoor verder uitlopen op een directe concurrent.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties