AZ mist woensdag tegen Feyenoord clubtopscorer Pavlidis

AZ mist woensdag tegen Feyenoord clubtopscorer Pavlidis

Feyenoord en AZ treffen elkaar woensdagavond opnieuw. Beide clubs strijden om 21:00 uur in De Kuip voor een plekje in de halve finales van de TOTO KNVB Beker. De Alkmaarders moeten het echter doen zonder Vangelis Pavlidis, zo meldt het Noordhollands Dagblad.

Pavlidis is namelijk geschorst voor de uitwedstrijd in Rotterdam. De Griek kreeg tegen HHC en Quick Boys een gele kaart en kan daardoor niet afreizen met zijn ploeggenoten naar De Kuip. Voor AZ is het daardoor puzzelen. Het beschikt momenteel over Lequincio Zeefuik en Ernest Poku als spitsen in de selectie.

Voor Feyenoord zal het ontbreken van Pavlidis goed nieuws betekenen. Zondagmiddag was de 25-jarige Griek regelmatig gevaarlijk voor het doel van de Rotterdammers. Pavlidis kreeg vooral in de eerste helft een aantal mogelijkheden om te scoren. Dit seizoen scoorde hij in alle competities 24 doelpunten en leverde drie assists af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties