Aursnes: ''Daar gaat het dus helemaal niet over''

Aursnes: ''Daar gaat het dus helemaal niet over''

Fredrik Aursnes is de laatste weken goed in vorm. De Noor startte in november alle wedstrijden in de basis en vormt met Orkun Kökcü een sterk blok op het middenveld. De middenvelder is niet ontevreden over de wedstrijd tegen FC Twente van afgelopen weekend.

''Het was een zware wedstrijd'', blikt Aursnes terug in gesprek met Feyenoord Media. ''Voor mijn gevoel hadden we kunnen winnen. Het is een gelijkspel geworden en dat is prima. Je kan niet altijd in blessuretijd scoren. We zetten door en zijn klaar voor een nieuwe wedstrijd.'' Feyenoord speelde donderdagavond tegen Slavia Praag en zondagmiddag moest het alweer tegen FC Twente.

De middenvelder denkt niet dat de korte tijd tussen de wedstrijden de reden was voor het gelijkspel. ''Ik had het idee dat we klaar waren voor deze wedstrijd. We bleven aanvallen om uiteindelijk te winnen. We hadden een aantal grote kansen in de tweede helft. Voor mijn gevoel gaf iedereen wat hij in zich had. We hadden niet het idee dat we minder energie of iets in die richting hadden. Het zijn veel wedstrijden achter elkaar en daar moeten we klaar voor zijn.''

Morgenavond staat de inhaalwedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma voor de Rotterdammers. Als Feyenoord die wedstrijd wint stijgt het naar de tweede plek op de ranglijst. Dat wordt echter niet besproken binnen de spelersgroep. ''We moeten gewoon zo doorgaan. Het is nog vroeg in het seizoen, het duurt nog lang voordat we richting het einde gaan. Daar gaat het dus helemaal niet over'', sluit Aursnes af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties