Aursnes en Pedersen opgeroepen voor Noorwegen

Aursnes en Pedersen opgeroepen voor Noorwegen

Marcus Holmgren Pedersen en Fredrik Aursnes maken deel uit van de selectie van Noorwegen voor de komende interlandperiode. De twee Feyenoorders zijn geselecteerd voor de WK-kwalificatie wedstrijden tegen Nederland en Letland.

Het duel tegen Letland staat zaterdag 13 november op het programma. De aftrap is om 18:00 uur. De wedstrijd tegen Nederland wordt gespeeld in De Kuip op dinsdag 16 november. De aftap in Rotterdam is om 20:45 uur.

Voor Nederland, Noorwegen en Turkije is het nog spannend in Groep G. Nederland is koploper met negentien punten uit acht wedstrijden. Noorwegen volgt met zeventien punten uit acht wedstrijden. Turkije met Orkun Kökçü staat momenteel derde in de groep met vijftien punten uit acht wedstrijden.

Til, Malacia en Bijlow
Voor Oranjes twee laatste WK-kwalificatiewedstrijden tegen Montenegro en Noorwegen zijn drie Feyenoorders opgeroepen, zo werd eind oktober al bekend. Guus Til, Tyrell Malcia en Justin Bijlow behoren tot de voorselectie. Bondscoach Louis van Gaal maakt de definitieve selectie vrijdag 5 november definitief bekend.

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen Fredrik Aursnes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties