'Aursnes dichtbij transfer; nog geen bod West Ham op Senesi'

'Aursnes dichtbij transfer; nog geen bod West Ham op Senesi'

Fredrik Aursnes staat op het punt om Feyenoord te verlaten. De Rotterdammers zijn al dagen lang in gesprek met Benfica over een transfersom. De Telegraaf meldt vrijdagmiddag dat een overgang van de Noor naar Portugal steeds dichterbij komt.

De krant meldt ook een update over Marcos Senesi. De verdediger staat in de belangstelling van diverse clubs, maar West Ham United heeft nog geen officieel bod gedaan op de centrale verdediger. Bournemouth heeft zich wel gemeld bij de Rotterdammers.

Feyenoord moet de komende dagen niet alleen rekening houden met uitgaande transfers van Aursnes en Senesi, ook wordt een vertrek van Marcus Pedersen niet uitgesloten. Voor de verdediger is er veel belangstelling vanuit Engeland.

Beleid
Arne Slot maakt zich geen zorgen over Feyenoord. De trainer vertelt dat dit juist de doelstelling is geweest aan het begin van het seizoen. ''We hebben vorig jaar dat beleid ingezet. Zeker met de ervaring van het afgelopen seizoen kunnen we stellen dat we heel goed spelers kunnen verkopen die jong hier kwamen en die we hebben kunnen ontwikkelen. En ook nog eens aan heel grote clubs.''

Ook voor het nieuwe seizoen gaat Feyenoord door met het traject. Jonge talentvolle voetballers aantrekken, ontwikkelen en voor miljoenen verkopen op de transfermarkt. ''Het is niet zozeer een keuze van mij, maar een keuze van de club.'' Ramiz Zerrouki staat daarom concreet in de belangstelling van Feyenoord. Ook de middenvelder van FC Twente wordt gezien als een speler die in de toekomst kapitaal kan opleveren.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties