Atlético Madrid komt naar De Kuip voor openingswedstrijd

Atlético Madrid komt naar De Kuip voor openingswedstrijd

Feyenoord heeft een tegenstander gevonden voor de traditionele openingswedstrijd. Een week voor de start van de competitie neemt het team van Arne Slot het op tegen de Spaanse kampioen Atlético Madrid. Op zondag 8 augustus klinkt in De Kuip om 17:00 uur het eerste fluitsignaal.

Atlético Madrid kroonde zich afgelopen seizoen tot kampioen van de Primera División. De formatie van succescoach Diego Simeone trok na 38 speelronden aan het langste eind in een spannende titelstrijd met stadgenoot Real Madrid en FC Barcelona.

Voor de club uit de Spaanse hoofdstad is het duel met Feyenoord de laatste test voor de start van een nieuw seizoen in La Liga. Op zondag 15 augustus opent de regerend kampioen met een uitwedstrijd tegen Celta de Vigo. Ook Feyenoord start een week later met een uitduel: Willem II – Feyenoord.

Seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders kunnen per seizoenkaart één gratis kaart claimen. Zij hebben recht op restitutie als de wedstrijd wordt ‘uitverclaimd’. Let op: de seizoenkaart geeft geen toegang. Dit in verband met de coronamaatregelen en aanwezigheid van het Zomerterras aan de zijde van de Willem van Hanegem Tribune. Claimen is vanaf woensdag 28 juli mogelijk en kan tot uiterlijk woensdag 4 augustus 13:00 uur.

Die dag is het voor seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes vanaf 18:00 uur mogelijk om onbeperkt kaarten (vanaf € 26,50) bij te kopen. De voorrang op bijkopen vervalt op vrijdag 6 augustus om 09:00 uur. Vanaf dat moment kan iedereen onbeperkt kaarten bestellen, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Praktische informatie

Ook voor het bezoeken van deze wedstrijd dienen supporters naast een geldig wedstrijdticket in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of via coronacheck.nl. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen. Mondkapjes en het houden van 1,5 meter afstand zijn niet verplicht.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties