'Arnesen weigerde bod op Antonucci'

'Arnesen weigerde bod op Antonucci'

Francesco Antonucci komt de komende maanden gewoon uit voor Feyenoord. Technisch directeur Frank Arnesen heeft een transfer van de 22-jarige middenvelder in de laatste uren van de transfermarkt tegen gehouden. Het Franse Troyes was nog concreet geïnteresseerd.

Dit weet het doorgaans betrouwbare L'Équipe woensdagochtend te melden. Troyes heeft een bod gedaan van ruim twee miljoen euro op Antonucci, die ook meerdere aanbiedingen heeft gehad om op huurbasis De Kuip te verlaten. Arnesen heeft de nummer twintig uit de Ligue 1 uiteindelijk de deur gewezen.

Arnesen liet eerder al weten dat Antonucci geen miskoop is. ''Toch sta ik nog steeds achter zijn komst’’, vertelde De Deen in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Francesco is in balbezit echt een geweldige speler, alleen niet echt een loper. Nou, dan moet hij dat aspect maar aan zijn spel toevoegen. Die jongen is 22 jaar, hij krijgt de tijd zich te ontwikkelen. Over verhuur valt niet te praten.''

Lees meer over
Francesco Antonucci
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties