Arnesen stelt gesprek uit: ''Hij wil er in de winterstop pas over praten''

Arnesen stelt gesprek uit: ''Hij wil er in de winterstop pas over praten''

Feyenoord en technisch directeur Frank Arnesen zijn nog niet met elkaar in gesprek over een nieuw contract. De Deen heeft een contract dat aankomende zomer afloopt. Arnesen heeft zelf aangegeven de besprekingen uit te stellen tot de winterstop.

''Hij wil er in de winterstop pas over praten'', meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. ''Hij heeft het naar zijn zin en wil ook best doorgaan. Ik weet het niet. Hij wacht ook af wat Te Kloese doet. Hij heeft zich als general manager vaak met voetbalzaken bemoeid. Ze moeten misschien nog een gesprek voeren. Normaal gesproken is er geen enkele reden om niet met hem door te gaan.''

Feyenoord heeft in oktober al aangegeven graag verder te willen met Arnesen. De technisch directeur is nu twee jaar werkzaam bij de Rotterdammers en heeft het enorm naar zijn zin. De optie om met pensioen te gaan is ook een mogelijkheid.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties