Arnesen bevestigt: Linssen in gesprek met Urawa Red Diamonds

Arnesen bevestigt: Linssen in gesprek met Urawa Red Diamonds

De club die Bryan Linssen na dit seizoen naar Japan wil halen, is Urawa Red Diamonds. Dat bevestigt Frank Arnesen aan Voetbal International, nadat het AD eerder al sprak over 'een club uit Japan'. De spits is, met toestemming van Feyenoord, al in gesprek met de club.

VI deed navraag bij de technisch directeur van Feyenoord en kreeg te horen dat Linssen inderdaad in onderhandeling is met de huidige nummer tien van Japan. De spits hoeft van Feyenoord niet per se te vertrekken, maar kreeg dus wel toestemming om te praten. In De Kuip ligt hij nog vast tot medio 2023. Het AD meldde eerder al dat de Japanse club bereid is een transfersom neer te leggen.

Mocht de transfer doorgaan, dan komt Linssen bij een club terecht die in Japan een grote reputatie heeft. Zo is het onder meer de enige Japanse club die twee keer de Aziatische Champions League wist te winnen, voor het laatst in 2017. Ook is het de club waar oud-Feyenoorder Shinji Ono zijn voetbalcarrière begon, voor hij naar Rotterdam verhuisde. Na zijn vier seizoenen bij Feyenoord keerde hij er ook weer terug.

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties