Argentijn El Bombástico vliegt opnieuw naar Rotterdam

Ignacio Ostertag kondigt aan dat hij aankomend weekend aanwezig zal zijn bij de kampioenswedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles. Het is voor de Argentijn de tweede keer dat hij een bezoek brengt aan De Kuip. Ostertag is dankbaar Feyenoord dankbaar dat hij opnieuw de trip kan maken naar Rotterdam en voor de uitnodiging.

"Ik wil Feyenoord enorm bedanken omdat ze mijn droom hebben helpen verwezenlijken door mij uit te nodigen voor dit feest, en natuurlijk ook de supporters die hebben laten weten dat ze mij graag hierbij wilden hebben", schrijft hij op sociale media. "Hartstikke bedankt, Feyenoord. I'm going to Rotterdam!""

Ostertag woont in Pergamino, ruim 200 kilometer ten noorden van Buenos Aires, en volgt Feyenoord al jaren op afstand. Op 13-jarige leeftijd werd hij besmet met het Feyenoord-virus. Onder de naam 'El Bombastico' deelt hij via zijn sociale media-kanalen video's van wedstrijden, voorzien van zijn eigen enthousiaste commentaar.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties