Onrust omtrent Feyenoord City neemt toe: voorstanders bedreigd

Onrust omtrent Feyenoord City neemt toe: voorstanders bedreigd

Dat Feyenoord City zowel bij voor-als tegenstanders veel losmaakt is een understatement. Vandaag liet een dertigtal tegenstanders van City zich horen bij minstens twee privéadressen van voorstanders van het project.

Een van de voorstanders was de Rotterdamse architect Ard Buijsen, waarbij aangebeld werd door in het zwart geklede supporters die tegen de ramen bonsden, hem uitscholden en stickers met de tekst 'Meer clubliefde dan bouwliefde?’ op het huis plakten. Buijssen: "Ik vind dit vooral vervelend voor mijn familie, want het is behoorlijk schrikken. Natuurlijk is het schandalig dat dit gebeurt. Maar dit sterkt mij alleen maar in mijn overtuiging dat een nieuw stadion het beste is voor Feyenoord. Deze mening zal ik blijven verkondigen.''

De groep zou ook Bergschenhoek aangedaan hebben en de politie kent enkele van de deelnemers aan het protest. "We hebben de namen van de aanwezigen genoteerd en uit een auto enkele fakkels meegenomen'', aldus een politiewoordvoerder in het Algemeen Dagblad.

Lees meer over
Feyenoord City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties