Arbiter Nijhuis leidt zondag SC Cambuur - Feyenoord

Arbiter Nijhuis leidt zondag SC Cambuur - Feyenoord

In de 29e speelronde van de Eredivisie staat het duel tussen de hekkensluiter en de koploper op het programma: SC Cambuur - Feyenoord treffen elkaar zondag. De wedstrijd in het Cambuur stadion staat dit weekend onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis en begint om 16.45 uur.

Het team van Nijhuis in Leeuwarden bestaat verder uit assistent-scheidsrechters Cristian Dobre en Don Frijn. De vierde official is Wouter Wiersma. Het videoarbitrageteam in het ARAG KNVB Replay Center wordt bezet door Edwin van de Graaf (VAR) en assistent Danny Kempinga (AVAR).

Nijhuis floot dit seizoen 23 wedstrijden op het hoogste niveau. De 46-jarige scheidsrechter gaf daarin 54 kaarten en stuurde niemand van het veld met een rode kaart. Nijhuis floot dit seizoen drie wedstrijden van Feyenoord, namelijk de gewonnen wedstrijden tegen FC Emmen en FC Volendam, en de uitwedstrijd tegen FC Utrecht die eindigde in een gelijkspel.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties